Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Topman Noemt Situatie Volkswagen Alarmerend En Roept Op Tot Verandering

Topman noemt situatie Volkswagen 'alarmerend' en roept op tot verandering

Volkswagen-topman Herbert Diess heeft de huidige situatie bij het autoconcern 'alarmerend' genoemd. Hij riep op tot verandering en een nieuw begin.

Diess zei dat het bedrijf "te bureaucratisch, te hiërarchisch en te traag" is geworden. Hij zei dat Volkswagen "te veel tijd besteedt aan het oplossen van problemen uit het verleden" en "te weinig tijd aan het voorbereiden op de toekomst".

Diess' opmerkingen kwamen in een toespraak tot medewerkers op het hoofdkantoor van Volkswagen in Wolfsburg, Duitsland. Hij zei dat het bedrijf voor "grote uitdagingen" staat, waaronder de overgang naar elektrische voertuigen en de opkomst van nieuwe concurrenten.

Diess zei dat Volkswagen "een nieuw begin" nodig heeft en dat het bedrijf "meer wendbaar, innovatiever en klantgerichter" moet worden.

Hij zei dat het bedrijf ook moet "investeren in nieuwe technologieën" en "samenwerken met andere bedrijven".

Diess' opmerkingen komen op een moment dat Volkswagen worstelt met een aantal uitdagingen, waaronder de nasleep van het dieselschandaal en de overgang naar elektrische voertuigen.

Het bedrijf heeft ook te maken met toenemende concurrentie van nieuwe toetreders, zoals Tesla en Nio.

Diess' opmerkingen suggereren dat hij bereid is om veranderingen aan te brengen bij Volkswagen om het bedrijf te helpen de uitdagingen aan te gaan waarmee het wordt geconfronteerd.

Het is nog te vroeg om te zeggen of Diess' plannen succesvol zullen zijn, maar zijn opmerkingen zijn een teken dat hij bereid is om het roer om te gooien bij Volkswagen.


Komentar