Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Vrt Nu App Smart Tv Samsung

VRT NU nu ook op Smart TV

Subtitel: Eindelijk VRT NU rechtstreeks op tv

Paragraaf 1

Goed nieuws voor fans van VRT NU. Vanaf vandaag kun je de streamingdienst ook rechtstreeks op je televisie bekijken. Dat kan via de nieuwe VRT MAX app, die beschikbaar is voor Samsung Smart TV's serie 6 en hoger.

Paragraaf 2

Met de VRT MAX app heb je toegang tot alle content van VRT NU, inclusief live televisie, series, films en documentaires. De app is gratis te downloaden en te gebruiken. De VRT NU app en de VTM GO app zijn echter niet te vinden in de app store van Samsung TV. Dit komt doordat VRT en VTM hebben gekozen om hun eigen streamingplatformen te ontwikkelen.

Paragraaf 3

De VRT kiest de platformen waarop VRT NU beschikbaar is op basis van de beschikbare middelen, de relevantie voor de doelgroep en het bereik. Samsung Smart TV's zijn een populair platform in België, waardoor de VRT MAX app een logische keuze is voor de streamingdienst.

Paragraaf 4

De lancering van de VRT MAX app is een belangrijke stap voor VRT NU. Het geeft kijkers de mogelijkheid om de streamingdienst op een nog groter scherm te bekijken. Dat zal ongetwijfeld bijdragen aan de groei van het aantal VRT NU-abonnees.


Komentar